Wat als Tarzan en Jane gewoon eens wilden zetelhangen?

Wat als Tarzan en Jane gewoon eens wilden zetelhangen?

Sofacompany trakteert op tropische trekpleister voor je interieur

Fenja is het nieuwste 'COLLECTORS EDITION' meubel van Deens designmerk Sofacompany. Deze 2-zitszetel heeft zachte vormen en slanke metalen poten met een messing look. Fenja is bekleed met een zwoele zwart-witte palmprint en een groot donkergrijs velours zitkussen. Het ontwerp van Malene Lillelund is geïnspireerd op de iconische meubels uit de jaren ’50, gecombineerd met een moderne stijl wat het tot een tijdloze klassieker maakt.

Al jaren is de minimalistische Scandinavische stijl een trend in interieurland, maar nu is het tijd om stap verder te gaan. Mix kleur, stijl en patronen op een nieuwe manier voor een extravagante look. Messing pootjes, donkergrijs velours en een zwart-witte palmprint maken samen een mooi contrast en bieden de perfectie combinatie tussen gewaagd & romantisch.

“Als creatief directeur in een meubelbedrijf denk ik in vorm, kleur en comfort. De focus ligt meestal op de meer toegankelijke ontwerpen want ze moeten een breed publiek aanspreken en passen in bijna ieder interieur. Daarom is het geweldig om soms de kans te krijgen om met ontwerpen te kunnen spelen", vertelt Cathrine Rudolph van Sofacompany. "Dat is dan ook precies wat wij doen met de collectors items. Wij geven de ontwerper alle vrijheid en zijn altijd benieuwd welke unieke ontwerpen dit oplevert. Toen Malene (de ontwerpster van het collectors item) mij de tekeningen liet zien, wist ik onmiddellijk dat Fenja toegevoegd moest worden aan de collectie. Ze heeft esthetiek met karakter gemengd en het resultaat was deze prachtige en unieke eyecatcher.” 

Sofacompany is dan ook trots om het vierde COLLECTORS EDITION meubel te lanceren. Fenja is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 60 stuks en zal beschikbaar zijn in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Zwitserland, België en Polen.


Lancering: 23 juni om 10:00 uur

Limited Edition: De bank is geproduceerd in een beperkte oplage van 60 stuks.

Prijs: € 699,-

Afmetingen: H: 86 cm / B: 150 cm / D: 84 cm
 

In onze mediagalerij vind je leuk beeldmateriaal van Fenja en uiteraard ook nog andere pareltjes van Sofacompany.

Laat me gerust weten als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!
 

Groetjes,

Elke

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR