Versuz viert 15-jarig bestaan nogmaals op 5 jaar Hype-O-Dream!

Versuz viert 15-jarig bestaan nogmaals op 5 jaar Hype-O-Dream!

Verre buren, goede vrienden!

Op 15 juli vindt de volgende editie plaats van het eendaags muziekfestival Hype-O-Dream in Waregem. Naast de eigen festiviteiten rond het vijfjarig bestaan, wordt ook een van 's lands bekendste nachtclubs in de bloemetjes gezet! De Hasseltse nachtclub Versuz mag dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uitblazen! Voor de gelegenheid zullen ze de volledige line-up van de Wet Dream stage voor hun rekening nemen. Top dj's als Roger Sanchez, Kenn Colt en Jax Jones zullen alvast hun opwachting maken.

Hoewel Hasselt en Waregem op het eerste zicht niet zoveel met elkaar gemeen hebben, weten ze in beide contreien wel hoe ze een feestje moeten bouwen! De alom gekende Hasseltse nachtclub Versuz, die tevens als enige Belgische club is opgenomen op plaats 51 in de internationale ranking van beste clubs, viert dan ook met veel plezier voor een tweede keer haar vijftienjarig bestaan op de vijfde editie van Hype-O-Dream in Waregem, waar ze voor de gelegenheid de Wet Dream stage zullen voorzien van heel wat nationale en internationale top dj's

Assistent Manager Niels Moons legt uit vanwaar hun interesse: "Vele clubs zien festivals als een soort van concurrentie, maar wij zien het meer als een opportuniteit om feestgangers, die we tot op heden nog niet hebben kunnen bereiken, te leren kennen. Hype-O-Dream ligt dan wel iets verder van huis maar het doelpubliek sluit perfect aan bij het onze. Het festival is trouwens ook niet geheel onbekend bij onze vaste bezoekers, vandaar dat we deze samenwerking zeker niet konden laten schieten".

Naast de kennismaking met een compleet nieuw publiek is Niels ervan overtuigd dat enkele trouwe Versuz-gangers met veel plezier richting West-Vlaanderen trekken: " Er zullen er zeker zijn die met veel plezier meekomen feesten op 15 juli, de line-up ziet er veelbelovend uit en zoals ik al zei: ik denk dat de organisatie dezelfde waarden als ons meedraagt, ze luisteren bijvoorbeeld heel goed naar de behoeften van het publiek. Mensen willen tegenwoordig op verscheidene muziekgenres kunnen dansen en die vinden ze zeker terug op de vijf podia van Hype-O-Dream". 

Laat dit trouwens ook een warme oproep zijn naar alle andere Belgische provincies: kom lekker meefeesten op 15 juli in Waregem en samen doen we het land daveren! 

INFO
Hype-O-Dream 15 juli  Hippodroom Waregem
Felix Verhaeghestraat 5, 8790 Waregem

Er zijn nog steeds Regular Dream Passes verkrijgbaar voor het festival. VIP tickets zijn reeds volledig uitverkocht!  
Hier kan je de complete line-up van het festival raadplegen.

In verband met andere (aan)vragen mag je mij gerust een seintje geven.

Groetjes,

Laura 

 

 

 

 

 

Contacteer ons
Laura Deploey Account manager, Global Image PR
Laura Deploey Account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen