Sofacompany deelt gratis kussen uit voor Valentijn

Sofacompany deelt gratis kussen uit voor Valentijn

Speciaal voor Valentijn verleidt Sofacompany je met (een) kussen.  Wie tussen 1 en 14 februari 2017 een zetel aankoopt, krijg er een trendy velours Posh Pillow bij. Of breng je geliefde mee naar de Antwerpse showroom en vlei jullie neer in de 'loveseat' om kans te maken op een waardebon van 250 EUR! 

Online webshop Sofacompany verkoopt al enkele jaren zelfontworpen Deens design aan betaalbare prijzen. Tot voor kort moesten we echter naar Arnhem of Amsterdam om de zetels te kunnen uittesten. Gelukkig is daar met de opening van hun eerste Belgische showroom op het Antwerpse eilandje in oktober verandering in gekomen. Als blijk van dank, en uiteraard ook omdat het bijna Valentijn is, verwent Sofacompany haar klanten tussen 1 en 14 februari met een gratis Posh velours kussen bij elke bestelling van een sofa. Dit fluweelzachte kussen is verkrijgbaar in maar liefst zeven (!) verschillende kleuren, waaruit je -naar eigen smaak- eentje mogen uitkiezen. Bij online aankopen dient het gewenste model onderaan het bestelformulier vermeld te worden. Kussengevecht iemand? 

Als uiteindelijke kers op de taart maakt iedereen diezelfde periode kans op een bon ter waarde van 250 Euro naar aanleiding van de lancering van de Belgische Facebook- en Instagrampagina. Trek naar de showroom op de Oude Leeuwenrui en 'strike a crazy pose' met een geliefde (mag ook een vriend, zus of mama zijn) in een van de uitgestalde zetels. Post je beste kiekje op Instagram of Facebook begeleid van de hashtags  #Valentijn #SofacompanyBE én tag @sofacompanybe. Ook de huismussen, die de winterkoude liever niet trotseren, kunnen deelnemen aan de wedstrijd door zich in hun favo Sofacompany zetel te photoshoppen. May the selfie force be with you! 

Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij altijd contacteren!

Groetjes en tot snel,

Elke Hadermann
03/201.97.01
GSM: 0485/44.59.48

Adres showroom:
The Lofthouse
Oude Leeuwenrui 7 bus 2
2000 Antwerpen

 

www.Sofacompany.com
Facebook   Instagram    Pinterest    Twitter    LinkedIn

Via onderstaande links, of via de button 'Media Galerij' in de rechterbovenhoek, vind je het beeldmateriaal in hoge resolutie  Product Shots   Lifestyle beelden

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Rein Aalbers Commercieel verantwoordelijke, Vlamoven 37 | 6826TM Arnhem
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Rein Aalbers Commercieel verantwoordelijke, Vlamoven 37 | 6826TM Arnhem
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen