Sofacompany Antwerpen verhuist: GRAND OPENING met waanzinnige stuntacties

Sofacompany Antwerpen verhuist: GRAND OPENING met waanzinnige stuntacties

Feestelijke opening op 4 november: Eerste bezoekers genieten minstens 50% korting op geselecteerde modellen

De succesvolle meubelzaak Sofacompany verlaat na één jaar het pand aan de Oude Leeuwenrui en opent een gloednieuwe showroom, vlakbij het centrum, aan de Mechelsesteenweg 6. Een ruimte van maar liefst 400 m2 met apart ingerichte woonkamerhoeken en tal van extra mogelijkheden op decoratief vlak. Omcirkel alvast zaterdag 4 november in jullie agenda, want dan zal de GRAND OPENING plaatsvinden en stunten ze met heel wat kortingsacties, een gloednieuwe collectie en een glaasje bubbels (uiteraard!)

Time flies when you're having fun! Het is inmiddels al bijna een jaar geleden dat de Nederlandse online meubelwinkel Sofacompany haar eerste Belgische showroom opende aan het Eilandje in Antwerpen. Een succesformule, ook in België zo blijkt, want een sofa bestellen online blijft voor de twijfelachtige Belg een té grote stap.  

Aangezien het niet mogelijk is om de huidige showroom aan de Oude Leeuwenrui verder uit te breiden, en de ruimte toch echt wel te klein is geworden voor het steeds groter wordende aanbod, is Sofacompany op zoek gegaan naar een nieuwe vestiging. Commercieel Manager Rein ligt verder toe: "Uit de verkoopcijfers is gebleken dat de Belgen verzot zijn op onze chaise longues, maar wegens plaatsgebrek in de huidige showroom, kunnen we onze collectie driezitters jammer genoeg niet vergroten. Onze klanten in België kopen ook vaak "matchende" interieurspullen en gaan voor het totaalplaatje: niet enkel een sofa, maar ook een bijpassende salontafel en bijhorende kussens. Sofacompany wenst haar aanbod interieurdecoratie in toekomst ook verder uit te breiden". 

De ideale locatie voor de nieuwe showroom werd gevonden vlakbij het centrum van Antwerpen, aan de Mechelsesteenweg, slechts enkel huizen verder van trendy koffiebar Caffènation, en maar liefst 400 m2 groot! De ruimte zelf is ook onderverdeeld in kleinere gedeeltes, waardoor er gestylede woonkamerhoeken kunnen gecreëerd worden, vertrekkende van één bepaalde sofa en aangevuld met andere matchy interieurspullen uit het Sofacompany gamma. 

Vanaf zaterdag 4 november, kan je niet alleen een gloednieuwe sofacollectie, maar ook een splinternieuw aanbod aan tapijten en wanddecoratie bewonderen tijdens de feestelijke opening van het nieuwe pand.  Ze pakken het met andere woorden GROOTS aan met ook tal van GRAND OPENING Specials die in de loop van de volgende weken op de Facebookpagina van Sofacompany zullen verschijnen en het echt wel de moeite maken om die dag (zo vroeg mogelijkaanwezig te zijn! 

Toch al een verplichte familiebijeenkomst waar je niet onderuit kan? Geen probleem, zondag 5 november is het shoppingzondag en zal de showroom ook haar deuren openen. 

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

Elke

Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!

ADRES
Mechelsesteenweg 6
2000 Antwerpen.
11u -17u

PARKING
Mensen die met de wagen komen kunnen zich het best parkeren in  Parking Arenberg aan het Theaterplein, de showroom bevindt zich op een vijftal minuten wandelafstand. 

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen