Scuba Pink, de it-kleur van deze zomer

Scuba Pink, de it-kleur van deze zomer

Antwerpen -  De trend voor deze zomer? Fel, feller, fluo! Eén van de ‘must-kleuren’ voor 2016 is fuschsiaroze. Met de lancering van de gloednieuwe ‘Scuba Pink’ – pakt ProNails uit met een manicure in hét it-kleurtje van de zomer! 

Tijdens de zomermaanden experimenteren we wel al eens wat meer met kleuren. Felle, opvallende tinten zijn deze zomer een echte hit. Hoe feller, hoe beter. Leuke shiny kleurtjes zijn bovendien perfect te combineren met de bikinitrend van deze zomer: ’hot pink’. De nieuwste nail candy van ProNails, het felroze ‘Scuba Pink’, speelt helemaal in op deze zomertrend en maakt jouw nagels summerproof! 

‘Scuba Pink’ geeft je nagels deze zomer dat tikkeltje extra aandacht dat ze verdienen. Alle ogen zullen op je nagels gericht zijn in de beach bar! Felroze is dé it-kleur van de zomer en dus een must-have zomeritem. Bovendien kan je nu kiezen voor de perfecte finishing look van je Sopolish kleur: zacht mat, extra glanzend of met een subtiele glitter, zodat je nagels glinsteren zoals de zee. 

Wil je helemaal mee zijn met deze zomerse nageltrend? Trakteer jezelf dan op een pre-holiday manicure met het felroze it-kleurtje van de zonnige zomerdagen! Vanaf 15 mei kan je een afspraak maken bij een ProNails salon bij jou in de buurt voor een behandeling met Sopolish Protect & Peel (semi-permanente nagellak) of een nieuwe set gelnagels of bijvulling in Scuba Pink. Laat de zon nu maar schijnen! 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen