Scoor een Scandinavische bruidsschat

Scoor een Scandinavische bruidsschat

Wist je dat interieurtrends meer en meer worden overgenomen voor de styling van bruiloften? Denk aan koperen accenten of lieflijke pasteltinten zoals het hippe Pantone-duo van 2016. Bij Nordic Living kan je niet alleen terecht voor de aankleding van je droomhuwelijk: 'from this day forward’ leg je er ook jouw trouwlijst of trouwrekening!

 

Trouwlijsten zijn terug van nooit weggeweest! Stel een wishlist op met jouw favoriete Scandinavische woonaccessoires en geef je gasten zo een originele cadeautip. Je vindt er voor ieder wat wils, voor elk budget. Ook een trouwrekening openen bij Nordic Living of Pure Wood Design is een optie. Je genodigden dienen geen enveloppe mee te nemen: ze storten het gewenste bedrag op de rekening zodat jullie als newlyweds je huisje helemaal kunnen omtoveren tot een Scandinavisch woonpareltje.

Klassiek, bohemian of ‘glitter and glamour’? Welk thema je ook kiest voor die speciale dag: decoratie en styling zijn een absolute must! Gepersonaliseerde uitnodigingen lichten alvast een tipje van de sluier op en de aankleding van de trouwlocatie maakt het plaatje compleet.

Eigenhandig een ceremonie ineensteken en aankleden was nog nooit zo gemakkelijk. Waarom niet kiezen voor Scandinavische accessoires? Een rozenpad en warme waxinelichthouders, lantaarns en lampensnoeren laten het sprookje van iedere bruid tot werkelijkheid komen.   

Tafelversiering zoals vazen, bloempotjes, leuke servetten en andere kleine decoratieve elementen maken de venue compleet. Het gastenboek moet ook niet perse een boek zijn. Al eens gedacht aan “a message in a bottle” of een gezellige zitbank waar de gasten een toffe boodschap in kunnen graveren die je nadien in jouw tuin kan zetten? Met Nordic Living maak je er een onvergetelijke dag van!

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen