SAVE THE DATE 0 8 / 0 6 / 2 0 1 9 Stocksale Sofacompany: Meubels geselecteerd door interieurstylisten

SAVE THE DATE 0 8 / 0 6 / 2 0 1 9 Stocksale Sofacompany: Meubels geselecteerd door interieurstylisten

Scoor Sofacompany’s meest trendy items uit tv-programma’s en lifestyle magazines

Sla je slag tijdens Sofacompany’s stocksale op 8 juni in Vianen (nabij Utrecht)! Een walhalla voor interieur liefhebbers want hier tik je hun hipste meubels op de kop tegen een zacht prijsje. Het gaat immers om items die door interieurstylisten van onder meer VT Wonen en Ariadne at Home werden uitgekozen voor televisiedecors en fotoshoots in lifestyle-en interieurbladen. Ook nu heeft Sofacompany weer een hoofdrol te pakken op televisie: het Deense meubelmerk is nl. te bewonderen in het nieuwe NET 5 - programma ‘Hotel Rules’

 

Je mag er dus in elk geval zeker van zijn dat je een trendy meubel mee naar huis neemt als je iets selecteert uit deze stocksale. Wat dacht je bijvoorbeeld van de antractietgrijze Ashta in velours met gouden pootjes? Ook de immer populaire Anne (3-zitsbank), de trendy Harper (3 zitsbank) of die heerlijk gigantische Eddie waarop je languit kan relaxen (chaise longue) zijn enkele paradepaardjes van de stocksale. Naast banken kan je er ook poefjes en tafels kopen. En dit allemaal tegen spotprijzen want naast kortingen van 25% en 50% kan dit zelfs oplopen tot wel 70%.

Let wel op: het aantal items is beperkt dus OP is OP! Daarnaast moeten klanten rekening houden met het feit dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het transport (op deze manier kunnen de meubels worden aangeboden tegen lage prijzen). De goederen dienen dus gelijk meegenomen te worden en zullen niet door Sofacompany aan de klanten worden bezorgd. 

 

Stocksale Sofacompany

Wanneer? 8 juni van 10 u tot 16 u

Waar? TSN, Ir. D.S. Tuijnmanweg 1A, 4131 PL Vianen

Betalen van de meubels tijdens stocksale kan alleen per pin


 

Klik hier voor onze mediagalerij en ontdek sfeerbeelden en packshots (productfoto's) van de nieuwe lente-collectie die beschikbaar is vanaf nu!

Laat me gerust weten als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!

 

Groetjes,

 

Elke

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen