Press Invite -02/11/2023- Zeg ‘I do’ tegen je meubel 

Beloof eeuwige trouw aan je meubilair met Design in Box

Jaarlijks gooien we in Europa ruim 11 miljard kilo aan meubels weg, en dat terwijl onze planeet kreunt onder de almaar groeiende afvalberg. Het Nederlandse woonmerk Design in Box wil ons daarom bewust maken van de noodzaak om zorgzamer om te gaan met spullen en laat mensen eeuwige trouw beloven aan hun meubels. Naar aanleiding van de Nationale Klimaatweek voltrekt duurzaam interieur ontwerper én klimaatburgemeester Iris van Asselt op 2 november het allereerste huwelijk met een meubel in de showroom in Culemborg.

Benieuwd hoe de trouwgelofte zal klinken?
Geef dan een SEINTJE VOOR 17/10/'23
zodat je de 'pers-ceremonie' kan bijwonen!

Samenlevingscontract: in goede en slechte tijden.

Design in Box creëert hoogkwalitatief én slim design met losse onderdelen waardoor je er generaties lang van kan genieten. Maar vanaf nu voegt het circulaire meubelmerk ook een 'samenlevingscontract' toe aan de verkoopsvoorwaarden: zo vraagt Design in Box aan klanten om goed te zorgen voor de aangekochte meubels, in goede en in slechte tijden.

"Tot de dood ons scheidt, klinkt misschien wat overdreven maar we moeten wel dringend af van 'fast furniture'. Je man of vrouw zet je na verloop van tijd toch ook niet zomaar bij het groot vuil", lacht oprichter Pim van der Sluis uit.

Programma - PRESS EVENT 02/11/2023
14.30u: Start & verwelkoming.
15.00u: Introductie Design in Box door oprichter Pim van der Sluis. ​
15.15u: Talk 'De wereld in een doosje: tips voor een duurzaam interieur' door Iris van Asselt, interieur ontwerper Studio Duurzaam Wonen.
15.45u: 'Huwelijksceremonie' door klimaatburgemeester Iris van Asselt.
16.00u: Borrelmoment (vragen & interviews tot en met 20u).

Locatie - Showroom Design in Box
Beesdseweg 11
4107 LV Culemborg (Nederland) ​
Plan je route HIER

Graag een seintje voor 17/10/'23 als je dit persevent wil bijwonen. ​
Heb je vragen of nood aan meer info? Geef me dan gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

Elk Design in Box meubel is (de)monteerbaar waardoor het compact en efficiënt naar jou kan verstuurd worden (lees: beperkte CO2-uitstoot) en je elk onderdeel op termijn kan vervangen (lees: lange levenscyclus)!
Elk Design in Box meubel is (de)monteerbaar waardoor het compact en efficiënt naar jou kan verstuurd worden (lees: beperkte CO2-uitstoot) en je elk onderdeel op termijn kan vervangen (lees: lange levenscyclus)!
Elke Hadermann

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

[email protected]

www.globalimage.be