Press Days Antwerp: Down to Earth with Global Image

Press Days Antwerp: Down to Earth with Global Image

Showroom Sofacompany decor voor persdagen op 7 & 8 november

We’re baaack! Ook dit jaar, op woensdag 7 en donderdag 8 november, organiseren verschillende Antwerpse PR bureaus persdagen om je op de hoogte te brengen van alle interessante nieuwigheden omtrent hun klanten en collecties. Global Image is op deze persdagen natuurlijk ook van de partij en wel in de prachtig vernieuwde showroom van Sofacompany, op de Mechelsesteenweg 6. 

De start van een heerlijke herfst met een stevige dosis warme zonneschijn (mmmm… die Indian summers) inclusief schitterend kleurenpalet verzorgd door Moeder Natuur, diende als inspiratie voor onze persdagen. Samen met onze klanten Sofacompany en Eijffinger creëerden we een gezellige Down to Earth hoek waar het rustig vertoeven is en we jou meer kunnen vertellen over de nieuwste projecten en klanten.

Goed begonnen is half gewonnen, toch? Voor de hongerige interieurliefhebbers onder jullie zorgen we op woensdag 7 november om 11u dan ook samen met Fons Antwerp voor een gezonde en aantrekkelijke (het oog wil ook wat!) brunch. Daarnaast geven we onze tafelgasten met veel plezier ook een mooie goodiebag vol met leuke spullen verzorgd door onze klanten. Een fijne start van de eerste persdag, toch?

Wat staat er verder nog op ons programma? Wel, blijf na de brunch zeker wat hangen in onze sfeervolle hoek of spring gedurende de dag eens binnen want we onthullen ook de lancering van deJouwe, een nieuw interieurmerk dat van Nederland naar België komt. Een kleine tip: een beeld zegt meer dan duizend woorden.

We vertellen je ook wat meer over de lancering van 2 nieuwe geestrijke dranken met Antwerpse roots. Trouwens, voor de liefhebbers van een glaasje lekkers: op 8 november van 16u tot 18u kan je op onze locatie proeven van een heerlijk glaasje HenTho of Marula.

Dus heb je zin om samen met Global Image even Down to Earth te zijn? Breng ons dan even op de hoogte van je aanwezigheid via onderstaande button

 

Registreer hier

 

We verwelkomen je met veel plezier en lekkers!

(Oh voor we het vergeten: deel jij jouw bezoek aan onze gezellige hoek? Dan word jij misschien wel extra beloond. Wip dus zeker even binnen en wie weet loop jij Down to Earth weer naar buiten. Heel graag tot dan!)

 

Groetjes,

Rein 

 

PRAKTISCH:
Wanneer?

  • 7 & 8 november doorlopend tussen 11u en 18u
  • Brunch: 7 november tussen 11u en 12u (beperkte plaatsen)
  • Apero: 8 november tussen 16u en 18u
     

Waar?
Showroom Sofacompany – Mechelsesteenweg 6, 2000 Antwerpen

Contacteer ons
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen