Persbericht ProNails: Van nail art dummie tot nail artist

De drie handigste innovaties voor 'nailfail queens'

Bestempel jij jezelf ook als een 'nailfail queen'? Morsen met nagellak klinkt je niet onbekend in de oren? Dat behoort nu tot de verleden tijd met de gloednieuwe innovaties van ProNails die zelfs van nail art kinderspel maken! 

Peel-off Cuticle Shield: nooit meer morsen!

De Peel-off Cuticle Shield is een magische innovatie 
op waterbasis, die na het aanbrengen een flexibele en afpelbare beschermlaag vormt rondom je nagel. Het houdt de huid en nagelriemen vrij
 van nagellak wanneer je je favoriete kleur aanbrengt, en zorgt ervoor dat nail art alleen op je nagel terecht komt, en niet op de huid rondom. Perfect gelakte nagels gegarandeerd!

Check hier de gebruiksaanwijzing: 
http://www.pronails.be/nl/producten/nail-art/nail-art-tools/peel-cuticle-shield-14-ml?id=2996

Prijs Peel-off Cuticle Shield: 8,30 €
Verkrijgbaar in het ProNails salon. 

Stampling Plates: Van nail art dummie tot nail art queen

Bij elke trendcollectie ontwikkelde ProNails matching  ‘Stamping Plates’, met telkens 12 unieke nail designs die helemaal in lijn zijn met de grafische prints van dit modeseizoen. Je stempelt met deze gloednieuwe innovatie als het ware een kunstwerkje op je nagels. Zo creëer je in een handomdraai strakke of speelse prints bovenop je trendy nagelkleuren. Vooraleer je aan het stempelen gaat, kan je de peel-off cuticle shield aanbrengen zodat je zeker bent dat die hippe tekeningen niet op de huid rondom maar recht op je nagelplaat terecht komen.

Prijs Stamping Plate: 14,50 €
Prijs Art Stamp: 10,50 €
Verkrijgbaar in het ProNails salon. 


Nagelstickers: Nail art in een handomdraai  

De nieuwe  nagelstickers van ProNails zijn zelfklevende, decoratieve ontwerpen waarmee je in no-time prachtige nail looks ontwerpt.  De stickers zijn makkelijk aan te brengen met een pincet waardoor iedereen ermee aan de slag kan.  De ontwerpen passen bij alle trendy kleuren van deze herfst en winter waardoor de combinaties oneindig zijn. Creëer nu zelf schitterende nail looks met deze stickers.
 

Prijs Nail Stickers: 5,10 €
Verkrijgbaar in het ProNails salon. 

 

Via onderstaande link of via de button 'Media Galerij' in de rechterbovenhoek vind je beeldmateriaal van ProNails:
http://pronails.globalimage.be/media#
 

Indien je meer informatie nodig hebt of samples wil opvragen, geef me gerust een seintje!
 

Groetjes,

Elke Hadermann

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

[email protected]

www.globalimage.be