Nieuwe behangcollectie Pip Studio

Nieuwe behangcollectie Pip Studio

Persbericht Eijffinger

Beste persrelatie,

Met plezier stellen wij de alweer vierde (!!!) Pip Studio behangcollectie aan je voor. Wederom een collectie die -zoals wij gewend zijn van Pip Studio- gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen is uitgewerkt. Hieronder vind je de collectietekst en een aantal beelden die een goede indruk geven van de verkrijgbare dessins. De collectie is sinds afgelopen weekend verkrijgbaar bij onze verkooppunten.

PIP STUDIO

Het alweer vierde behangboek van Pip Studio is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Zo zijn er dessins met botanische elementen; planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren (soms heel subtiel en verrassend gebruikt). En dessins met een meer verhalend karakter, zoals het 'Spring to Life' dessin, dat in two-tone en meerkleurig verkrijgbaar is. Eyecatcher is de 'Botanical Print' met fantasiebloemen en vogels in de prachtige lijmdruk techniek. Klassieke invloeden vind je terug in 'Lacy' en 'Lacy Dutch', dessins die op kant zijn geïnspireerd en een haast ornamenteel karakter hebben. 
 
Alle dessins zijn gelaagd opgebouwd en -zoals wij gewend zijn van Pip Studio- gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen uitgewerkt. De behangen zijn ook nu weer goed met elkaar te combineren.
 
Om de dessins zo mooi mogelijk uit te laten komen is er gebruik gemaakt van ambachtelijke technieken zoals lijmdruk en een raised (verhoogde) inkt waardoor het behang reliëf krijgt en een soms fluweelachtige uitstraling. De kleuren variëren van zachte pasteltinten tot volle rijke diepe kleuren.

 

Vind hier, of via de button 'Media Galerij' in de rechterbovenhoek, het beeldmateriaal in hoge resolutie.

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen