NEW collection Design in Box: tijdloos én trendy

Inspelen op interieurtrends met tijdloze meubels

Een neutrale basis, strakke vormgeving, kwalitatief design en hier en daar een mooie accentkleur. Tijdloos hoeft helemaal niet saai of klinisch te zijn. Het duurzame meubelmerk Design in Box lanceert enkele nieuwe items en toont hoe je een tijdloos interieur perfect mee kan laten bewegen met dé trends van nu.
​Klik HIER voor beeldmateriaal (sfeerbeelden en packshots)

NIEUW! Design in Box vanaf midden juni te koop bij LOODS 5.

Slow furniture: de juiste balans tussen trendy & tijdloos
We worden jaarlijks bedolven onder nieuwe interieurtrends. Denk: terrazzo, gekleurde tegels en houten wandpanelen maar ook woonstijlen als Japandi of maximalisme (opvallende prints & poppy kleuren) zijn helemaal 'in'. En hoewel sommige trends lang meegaan – de industriële of landelijke look bijvoorbeeld – zijn de meeste vluchtig. Jammer genoeg heeft 'fast furniture' ook een keerzijde. Zo is de meubelindustrie verantwoordelijk voor maar liefst 11 miljoen ton afval per jaar. Als duurzaam meubelmerk creëert Design in Box bewust enkel tijdloze items. Maar ook met deze designs kan je slim inspelen op trends. Zo ben je verzekerd van een hip interieur dat nooit uit de mode geraakt!

NEW collection: Barstool no.14
NEW collection: Barstool no.14

NEW DROP: use, reuse & refurbish ​
Het Nederlandse meubelmerk Design in Box voegt 5 nieuwe, tijdloze items toe aan het assortiment:

• Hybrid chair: https://www.designinbox.nl/hybrid-chair
• Stools series no.71: ​
https://www.designinbox.nl/stool-no-71/
- https://www.designinbox.nl/barstool-no-71/
• Barstool no.14: https://www.designinbox.nl/bar-no-14/
• Desk no.365: https://www.designinbox.nl/desk-no-356/

Net zoals alle andere Design in Box meubels, kan je deze nieuwkomers customizen (met een ruime waaier aan kleuren, stoffen en materialen) of stylen in lijn met élke woonstijl of trend. Ben je de kleur van je stoel na verloop van tijd toch beu? Dan kan je deze bij Design in Box laten herstofferen! Bovendien is elk onderdeel van deze slimme designs vervangbaar. Zo hoef je nooit het meubel in zijn geheel weg te gooien maar bestel je gewoon een nieuw pootje of frame wanneer dit zou stuk gaan. ​

 

LIGHTNESS TREND: helder & transparant ​
Eén van de belangrijkste trends die in april nog werd gespot op Milan Design Week is ‘Lightness’: een sereen en minimalistisch interieur dat bijna vloeibaar oogt. Eenvoud en ingetogen elegantie staan hierbij centraal. Door het gebruik van helderwitte tinten, transparante materialen en reflectie creëer je een open sfeer en een verfrissende luxe uitstraling. Ton sur ton tinten en bleke naturellen waren al langer een hit in de interieurwereld maar de tactiliteit van stoffen en meubels bereiken nu de hoogst mogelijke aaibaarheidsfactor: STREELzacht, en dat is nog zacht uitgedrukt.

Lightness trend - Sfeerbeeld Design in Box
​
Lightness trend - Sfeerbeeld Design in Box

Gehuld in lichtgekleurde stoffen zoals ‘Alpine Ivory’ (zie meubels sfeerbeeld en packshots hierboven!), ‘Society Cream’ en ‘Brema Liver’ matcht de nieuwe, tijdloze collectie van Design in Box perfect met de Lightness trend. 

Deze bureautafel (Desk no.365 met eiken blad) is perfect wanneer je een ruimte open en licht wil houden #lightnesstrend
Deze bureautafel (Desk no.365 met eiken blad) is perfect wanneer je een ruimte open en licht wil houden #lightnesstrend

'ODE TO NATURE' TREND: groen als rode draad in je interieur ​
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons leven, en ook in ons interieur. Circulaire meubels, gerecycleerde stoffen en bio-based materialen: ‘sustainable living’ wordt de norm. De trend uit zich niet enkel in een bewuste keuze voor ecologische verantwoorde meubels maar ook in het design zelf. Geïnspireerd op landschappen, zien we bijvoorbeeld heel wat organische vormen en een gelaagdheid die doen denken aan rotsen, keien en grillige stenen. Natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, riet en artisanaal vlechtwerk spelen de hoofdrol. Daarnaast weerspiegelen rustgevende, aardse kleuren zoals okergeel, terracotta, licht oranje en bruintinten de natuur. ​

Ode to Nature trend - sfeerbeeld Design in Box
Ode to Nature trend - sfeerbeeld Design in Box

 

Houten tafelbladen en Design in Box meubelstoffen in kleuren als 'Brema Terra', 'Earth Copper' en 'Soil Ocre' zijn ideaal als je de ‘Ode to Nature’ stijl wil integreren in je woning. ​ 

In het ‘Ode to Nature’ kleurenpalet is turkoois/aquablauw een gloednieuwe trendkleur. Design in Box vertaalt dit met de Hybrid chair in ‘Orion Azure’ naar duurzaam design in een tijdloos jasje.
In het ‘Ode to Nature’ kleurenpalet is turkoois/aquablauw een gloednieuwe trendkleur. Design in Box vertaalt dit met de Hybrid chair in ‘Orion Azure’ naar duurzaam design in een tijdloos jasje. 

High-res beeldmateriaal vind je HIER (packshots & sfeerbeelden).

Wil je graag een interview met oprichter Pim van der Sluis over Design in Box? Wil je meer info, ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

 

Elk Design in Box meubel is (de)monteerbaar waardoor het compact en efficiënt naar jou kan verstuurd worden en je elk onderdeel op termijn kan vervangen!
Elk Design in Box meubel is (de)monteerbaar waardoor het compact en efficiënt naar jou kan verstuurd worden en je elk onderdeel op termijn kan vervangen!
Elke Hadermann

Elke Hadermann

PR strategist, Global Image

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

[email protected]

www.globalimage.be