Musthaves voor de kinderkamer met het ecologisch voetafdrukje van een baby

Musthaves voor de kinderkamer met het ecologisch voetafdrukje van een baby

HYMY Baby: Nieuw Belgisch babymerk met Scandinavische look

HYMY Baby is een gloednieuw duurzaam Belgisch merk van Scandinavisch geïnspireerde spulletjes voor de baby-en kinderkamer. Op de webshop ontdek je superzacht en hoogkwalitatief beddengoed zoals dekentjes maar ook kussens, speelmatten en andere accessoires gemaakt van 100% organisch katoen. Daarnaast biedt het merk unieke muurdecoratie geprint op hout speciaal voor de kinderkamer. Met haar achtergrond als grafisch vormgeefster ontwierp zaakvoerster Marleen Van Antwerpen deze collectie helemaal zelf. 

 

Instant Happiness
 

Dat HYMY het Finse woord is voor lach blijkt geen toeval want met dit gloednieuwe merk wil de oprichtster uit Mechelen een lach toveren op het gezicht van je baby. “Ik herinner me nog goed dat mijn zoontje spontaan begon te stralen van geluk die eerste keer dat ik hem onderstopte met die heerlijk zachte lakentjes van organisch katoen. Met mijn producten wil ik dat gevoel van 'instant happiness' realiseren bij zoveel mogelijk van die schattige wezentjes want zij verdienen enkel het beste", vertelt de zaakvoerster. Bovendien hoeft duurzaam niet altijd onbetaalbaar te zijn. HYMY zorgt met andere woorden ook voor een goed gevoel bij de ouders. 
 

Esben collectie: Beestig schattig 

De eerste collectie van HYMY werd vernoemd naar Marleen’s eerste zoontje Esben. Zijn Scandinavische naam betekent ‘heilige beer’ en het dier werd dan ook de inspiratiebron voor de drie verschillende geboortekaartjes die Marleen ontwierp voor haar zoon. Haar minimalistische en monochrome designs met een origami-achtig spel van grafische lijnen vormen nu de basis van de eerste HYMY collectie. Voor het kleurgebruik liet ze zich inspireren door twee uitgesproken maar tegelijkertijd sobere tinten uit de kamer van haar zoontje: crème wit en stoer lichtblauw.

Het ecologische voetafdrukje van een baby

HYMY baby staat voor superzachte, hoogkwalitiatieve materialen en gesofisticeerd design. Tegelijkertijd wordt ook het welzijn van de producenten én de planeet hoog in het vaandel gedragen. Alle producten, die op een eerlijke manier worden vervaardigd in Portugal, dragen het hoog aangeschreven GOTS-label (Global Organic Textile Standard). Ze bestaan uit 100% bio katoen en zijn hierdoor ideaal voor de gevoelige kinderhuid. Bovendien garandeert HYMY een minimum aan verpakking bij het verzenden: geen plastics maar gerecycleerd kraft papier.
 

Ontdek hier de webshop en de eerste HYMY collectie!
HR-beeldmateriaal vind je in onze mediagalerij.

 

Meer info nodig over HYMY baby? Wil je een interview met de zaakvoerster of ben je op zoek naar specifiek beeldmateriaal? Geef me dan gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

 

Contacteer ons
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen