Maatkasten Online: DIY droomkasten voor Onhandige Harry's

Maatkasten Online: DIY droomkasten voor Onhandige Harry's

DIY uitdaging: test zelf hoe eenvoudig het is een maatkast te monteren!

Babypakjes breien, het aanleggen van een duurzame binnentuin of het knutselen van een eenhoorn glitterlamp...Dat DIY’s populair zijn, is geen geheim maar de échte doe-het-zelver blijkt een uitgestorven ras! Vooral jongeren hebben vaak twee linkerhanden want recent onderzoek toont aan dat 53% van de Belgen tot 35 jaar nooit klust en dat meer dan de helft zelfs geen idee heeft waar te beginnen. Het Belgische bedrijf ‘MaatkastenOnline’ speelt hier handig op in want met hun gebruiksvriendelijk concept hoef je echt geen Handige Harry te zijn om zelf de kast van je dromen te ontwerpen én te plaatsen.

Met de eenvoudige 3D-module op de MaatkastenOnline webshop ontwerp je in een aantal klikken je persoonlijke maatkast. Geen tijdrovende winkelbezoeken maar lekker 'designen' en shoppen vanuit je luie zetel. Voor de montage dien je wel even de handen uit de mouwen te steken maar de plaatsing is zo simpel dat een schrijnwerker (in dit geval) overbodig is. Hoera, want zo druk je de kosten met gemiddeld 60%!
 

Renovatiekosten swingen steevast de pan uit en vaak zit er dan niets anders op dan zelf te klussen. Gelukkig hoef je door het innovatieve concept van Maatkasten Online niet te beschikken over al te veel technische skills. Zo heb je voor de plaatsing van hun kasten slechts 3 tools nodig: waterpas, schroevendraaier en boormachine. Geen stress...die boormachine heb je enkel en alleen nodig om de handgrepen te bevestigen aan de kastjes. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Ga dan voor greeploze frontjes: een strakke look is helemaal Pinterest-proof.


Klaar voor de test? Meters in aanslag, machines aan, veiligheidsbril op en ... actie!

Laat ons gerust weten als je zelf eens een kastje wil monteren op de redactie of als je meer informatie nodig hebt voor een artikel of reportage. Nieuwsgierig naar de 3D-ontwerpmodule en mogelijke creaties? Neem dan eens een kijkje op www.maatkastenonline.be. Bekijk hier het beeldmateriaal van Maatkasten Online. Benieuwd naar de gezichten achter de website of wil je een kijkje achter de schermen? Geef gerust een seintje!

 

Vriendelijke groeten,

Rein Aalbers 

Contacteer ons
Rein Aalbers PR accountmanager, Global Image
Emilie Deboo Communicatieverantwoordelijke, Maatkasten Online
Rein Aalbers PR accountmanager, Global Image
Emilie Deboo Communicatieverantwoordelijke, Maatkasten Online
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen