Kies voor de subtiele kracht van een uni met ‘Reunited’ van Eijffinger

Kies voor de subtiele kracht van een uni met ‘Reunited’ van Eijffinger

Nederlands behangpapiermerk lanceert collectie met een rijk palet aan ingetogen en natuurlijke kleuren

Geïnspireerd door tijdloze en levendige materialen brengt Eijffinger de collectie Reunited. Een behangcollectie die je muren tot leven brengt met tastbare structuren.

Reunited is een verzameling van uni’s (behang in 1 kleur) uit diverse collecties, aangevuld met nieuwe, speciaal voor deze collectie ontwikkelde behangen. Inspiratiebron zijn tijdloze en levendige materialen, tactiel en soms met een rauw randje. Van linnen tot grasweefsel en van organza tot beton. Van ruw tot glad, zacht tot hard en glans tot mat. Reunited biedt een rijk palet aan ingetogen en natuurlijke kleuren, glanzende metalen, warm bruin, zonnig goud, fris wit, tijdloos ecru, ruig zwart, mosgroen, ijzig grijs en van waterig tot denim blauw.
 
Kies met Reunited voor de subtiele kracht van de uni’s. Voor materialen die je muren verlevendigen met tastbare structuren, van zachtaardig tot stoer.

HR beelden van deze prachtige Reunited collectie kan je hier bekijken en downloaden: https://eijffinger.globalimage.be/media

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.

Groetjes,

Elke

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global image,Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global image,Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen