indu+ x Vincent Van Duysen

NIEUW: ​ Shotō, een iconische collectie buitenkeukens ​

Pionier in mobiele buitenkeukens indu+ lanceert in samenwerking met Vincent Van Duysen het ultieme recept voor liefhebbers van outdoor cooking én high-end design. Shotō is een iconische collectie die niet enkel de visionaire ontwerpfilosofie van Van Duysen belichaamt maar ook naadloos aansluit op het compromisloos streven van indu+ naar innovatie en kwaliteit. ​

BEELDMATERIAAL
: packshots & lifestylebeelden

Shotō: SIGNATURE & HARMONY module
Shotō: SIGNATURE & HARMONY module

Haute cuisine design

Esthetiek is altijd één van de hoofdingrediënten geweest van het Belgische indu+. Als toonaangevende, internationale speler op vlak van mobiele buitenkeukens, tilt het merk zijn geraffineerde 'signature look' naar een (nog) hoger niveau. Met Shotō serveert indu+ het summum van architecturaal geïnspireerd keukendesign

“Deze design collab met Vincent Van Duysen is een belangrijke mijlpaal voor ons", vertelt Olivier Taillieu, oprichter van indu+. "Dat Vincent vertrouwt op onze expertise en ons vakmanschap om zijn internationaal gerenommeerde ontwerpen tot leven te brengen, getuigt alleen maar van onze toewijding om outdoor cooking te verheffen naar een exceptionele ervaring. "
Shotō: ESSENTIAL module
Shotō: ESSENTIAL module

Harmonieuze samensmelting van design & functionaliteit

"Shotō" - Japans voor Archipel - ​ is een esthetisch, uitgepuurde serie buitenkeukens met structurele lijnen die Van Duysens architectonische taal weerspiegelen. 

"Ik streef in al mijn projecten naar een perfecte harmonie. Het doel was dan ook om een tijdloze, toegankelijke collectie te ontwerpen die niet alleen mijn visie representeerde, maar ook trouw bleef aan de principes van indu+ zoals innovatie en kwaliteit", aldus Vincent Van Duysen.
Vincent Van Duysen
Vincent Van Duysen

Comfortabel koken: een ergonomische buitenkeuken

Shotō is niet enkel een streling voor het oog maar bewijst zich ook als een gebruiksvriendelijk design. De strakke vormgeving zorgt dat je moeiteloos de ideale opstelling creëert. De trolleys zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je met plezier aan de slag gaat in deze exclusieve buitenkeuken.

Het ergonomisch gebruiksgemak van Shotō vertaalt zich onder meer in de afgeschuinde randen, waardoor snijplanken en andere accessoires een optimale plek krijgen.
Het ergonomisch gebruiksgemak van Shotō vertaalt zich onder meer in de afgeschuinde randen, waardoor snijplanken en andere accessoires een optimale plek krijgen.

Voor de modulaire (master)chef

Of het nu inductie, teppanyaki, wok of gasgrilll is: alle indu+ kookplaten en accessoires kan je combineren met de Shotō-modules. Hierdoor ervaar je een ongeëvenaarde flexibiliteit en eindeloos kookplezier in de buitenlucht.

Shotō: modulaire opstelling met SIGNATURE & HARMONY
Shotō: modulaire opstelling met SIGNATURE & HARMONY

Dynamisch & duurzaam trio 

Van Duysen zet met Shotō een veelzijdige en dynamische compositie neer die bestaat uit 3 verschillende modules: ​

-SIGNATURE ​ prijs vanaf 10.500€ ​
-ESSENTIAL ​ ​ prijs vanaf ​ 9.000€
-HARMONY ​ ​ ​ prijs vanaf ​ 4.000€

Met behulp van een hoogwaardige selectie aan materialen en kleuren krijg je vervolgens zelf de regie van het ontwerp in handen. Zo is het bovenblad verkrijgbaar in solid surface of inox, wat naadloos integreert met het gepoedercoate stalen frame in zwart of wit. Trek je de strakke look volledig door met solid surface voor de lades en onderkant? Of ga je voor een meer karakteristieke uitstraling met thermisch es?

Shotō: ONTDEK & PERSONALISEER

Shotō configurator
Shotō configurator

Dankzij het gebruik van bestendige materialen kan je jarenlang in stijl genieten van culinaire hoogtepunten in de tuin of op het terras. ​
Duurzaamheid staat trouwens niet enkel synoniem voor het design maar ook voor de samenwerking tussen indu+ en Van Duysen.

"Shotō is geen one-shot maar een eerste expressie van een creatief partnership dat we zijn aangegaan met Vincent Van Duysen", aldus indu+ oprichter, Olivier Taillieu.
Shotō: SIGNATURE & HARMONY module
Shotō: SIGNATURE & HARMONY module

Ontdek hier high-res BEELDMATERIAAL: packshots & lifestylebeelden

Voor meer informatie over Shotō en de samenwerking tussen indu+ & Vincent Van Duysen, kan je terecht op http://www.induplus-shoto.com/

Heb je nog vragen of interesse in een interview met indu+ of Vincent Van Duysen?

Geef me dan gerust een seintje! ​

Elke

Elke Hadermann

Elke Hadermann

PR strategist, Global Image

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

info@globalimage.be

www.globalimage.be