Hotspot aan de kust : Aperitieven tussen droomwagens mét zeezicht!

Hotspot aan de kust : Aperitieven tussen droomwagens mét zeezicht!

Mercedes Benz & smart Summer Store in Knokke

Afgelopen zaterdag 8 juli opende de Summer Store van Mercedes-Benz en smart voor het eerst haar deuren aan het Albertplein in Knokke. Een hele zomer lang vormt dit het toneel voor tal van evenementen die beide wagenmerken eens op een andere manier belichten. Ook de mindere autoliefhebbers onder ons zijn meer dan welkom voor een drankje op hun rooftop terrace mét prachtig zeezicht! Santé!

Tot en met 31 augustus 2017, hebben Mercedes-Benz en smart de eer om hun klanten te ontvangen in de Summer Store in het hartje van Knokke (Zeedijk-Het Zoute 748 – hoek van het Albertplein met de dijk), en dat van maandag tot zondag van 11 tot 18.30 uur in de week en tot 19.00 uur in het weekend. Tijdens special events zal de Summer Store zijn deuren ook later op de avond openen.

Mercedes-Benz zomert 

In een onmiskenbare Mercedes-Benz sfeer worden tal van events georganiseerd waardoor je het merk op een ontspannen layed-back manier kan (her)ontdekken.

De Summer Store staat voor genieten van een heerlijk aperitief in goed gezelschap want er staan maar liefst zes modellen van Mercedes-Benz, Mercedes-AMG en smart te pronken op het prachtige lounge-terras. Hou je dus zeker niet in met die selfies! Er is zelfs een ‘photo booth’ voorzien om dé perfecte vakantie-selfie te maken én een ‘Mercedes-Benz Lifestyle Collection shop’ met de nieuwste merkaccessoires.

Ook smart popt up

Uiteraard krijgt smart - dé schattigste stadswagen ooit - ook een plaatsje in de Summer Store. Model van dienst is de gloednieuwe smart fortwo coupé electric drive. Hij koppelt de wendbaarheid van een smart aan een aandrijving zonder lokale emissies: de ideale combinatie voor stadsmobiliteit. Het elektrische rijplezier van smart, dat tot nog toe was voorbehouden aan de smart fortwo coupé en de smart fortwo cabrio, is bij deze vierde generatie ook verkrijgbaar in de smart forfour met vier plaatsen. Zo wordt smart de eerste internationale autoconstructeur die heel zijn gamma aanbiedt met zowel verbrandingsmotoren als zuiver elektrische modellen met batterijaandrijving.

Achteraf kan je rustig nagenieten met een heerlijke apero en bijhorende knabbel in de rooftopbar met zeezicht, nooit zijn de zonsondergangen aan onze Belgische kust zo mooi geweest! 
 

Wil je graag meer informatie over de Summer Store, wil je een testrit doen in kader van een (reis)reportage of een interview met iemand bij Mercedes-Benz geef me dan gerust een seintje! Heb je een andere idee voor een samenwerking zoals een wedstrijd of een fashion fotoshoot waarbij je een wagen nodig hebt, hoor ik het ook graag.

Groetjes, 

Elke 

Contacteer ons
Christophe Vloebergh Press relations manager Mercedes-Benz cars
Elke Hadermann Global Image PR
Christophe Vloebergh Press relations manager Mercedes-Benz cars
Elke Hadermann Global Image PR
Over Global Image PR