Groen blaadje scoren voor je interieur

Woonwebwinkel Nordic Living haalt buiten naar binnen

Lange, krullende takken in een elegante vaas of schattige vetplantjes naast cactussen in een stoere (was)zak? Wie geen groene vingers heeft, kan ook valsspelen met op de natuur geïnspireerde interieuraccessoires van Nordic Living. Bovendien kan je je terras of tuin al lenteproof maken met de nieuwe buitencollectie van PURE Wood Design!

Leef alvast stiekem toe naar het voorjaar met je ‘greenterior’ en haal buiten naar binnen. Groen is immers de nieuwe interieurtrend van 2016. Geen talent om iets in leven te houden? (jawel, zelfs cactussen zijn te moeilijk voor sommigen onder ons) Dan biedt Nordic Living een ruim assortiment prachtige takken die niet van echte te onderscheiden zijn!

De natuur is ook terug te vinden op tal van hippe deco-accessoires zoals waxinelichthouders en servies van HK Living, House Doctor of DesignLetter. Of wat dacht je van kussens met bloemen-en bladerenprints? Ook de muren krijgen een groene toets met insecten die pronken op vintage posters uit rauw katoen. 

Wil je ook je tuin alvast klaarmaken voor het voorjaar? Geen probleem: met de nieuwe buitencollectie van PURE Wood Design richt je jouw terras in voor de eerste zonnige buitenlunch. De collectie bestaat uit een verfijnde serie tafels gemaakt van gerecycleerd steigerhout en stalen onderstellen in uiteenlopende kleuren. Kenmerkend zijn de verweerde, warme houttinten in combinatie met strak en koel staal. De tafels zijn te verkrijgen in lengtes tot 450 cm!

Prijs buitentafel Brandal Outdoor: 180 x 80: 800 euro
Prijs buitentafel Arendal Outdoor: 180 x 86: 630 euro

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen