Furnified serveert smaakvolle wijnijskasten

Belgisch design om te aperitieven in stijl

Furnified lanceert een gloednieuwe productcategorie die bij heel wat design- én wijnliefhebbers (letterlijk) in de smaak zal vallen. De designs van het Belgische meubelmerk koelen niet enkel je favoriete wijnflessen maar zijn ook een streling voor het oog. De collectie wijnijskasten bestaat uit 3 verschillende modellen die matchen met elke interieurstijl. ​
Ontdek hier alle sfeerbeelden van deze klassevolle designs.

Stijlvol aperitieven voor elke woonstijl
Je wijnflessen kan je dankzij de nieuwste designs van Furnified voortaan heerlijk gekoeld bewaren. Maar hun elegante, verfijnde uitstraling laat deze wijnijskasten uitstijgen boven het functionele. Terwijl de exemplaren in fineer eik vooral tot hun recht komen in een licht, Scandinavisch interieur, past de 'Eleanor' - met haar typische ‘Mad Men’ vintage look - eerder bij een retro woonstijl. Japandi, industrieel of eclectisch interieur? De Furnified wijnijskasten zijn meteen in balans met jouw complete meubilair.

Eleanor is een walnoten wijnijskast met groen marmer en gouden accenten: de ideale match wanneer je houdt van de ‘midcentury modern’ stijl.
Eleanor is een walnoten wijnijskast met groen marmer en gouden accenten: de ideale match wanneer je houdt van de ‘midcentury modern’ stijl. 
  1. Igor wijnkast in fineer eik met terrazzo bovenplaat en gegolfde vitrine glazen kast bovenaan, 60 cm breed - €1.999.
  2. Rosa wijnkast in fineer eik met terrazzo bovenplaat (grotere versie van Igor), 102 cm breed - €2.799.
  3. Eleanor wijnkast bestaat uit fineer walnoot en heeft een groen marmeren afwerking met een goud randje, 60 cm breed - €1.999. 
"We hebben onze wijnijskasten speciaal ontwikkeld voor mensen die graag thuis aperitieven en die hiervoor een stijlvolle plek willen integreren in hun woonkamer of eetkamer in plaats van in de keuken. Een cocktail shaken of het openen van een fles maakt immers deel uit van dit gezellig moment onder vrienden en familie", vertelt designer Dimitri De Vocht.


Huissommelier of hobby-barista?
De sfeerverlichting bovenaan de planken van elke wijnijskast, zet de minimalistische esthetiek van deze designpareltjes extra in de verf. Zo maak je van deze prachtige eyecatchers het centrale pronkstuk voor al jouw gezellige apéro's. Niet zo’n fan van wijn? De wijnijskasten kunnen ook gestyled worden als een gezellige ‘coffee corner’. Op die manier heb je het perfecte decor voor zowel de hobby-barista als de ‘huissommelier’.

De collectie wijnijskasten zal in de toekomst wellicht nog worden uitgebreid (nieuwe designs & formaten). Bovendien is de kans groot dat je deze binnenkort - net als de badkamermeubels van Furnified - kan customizen. ​

Bewonder hier alle beelden van de wijnijskasten!

Wil je meer info over het merk Furnified? Ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

[email protected]

www.globalimage.be