De Appelaere verfrist met uniek smaakpalet

De Appelaere verfrist met uniek smaakpalet

Van authentiek Zeeuws product tot wijdverspreide oogappel

Waterlandkerkje – De Appelaere creëert al twintig jaar een uniek smaakpalet en is nu ook rijp voor het buitenland. Met haar ongekende mix en duurzaam productieproces heeft het Zeeuws familiebedrijf alles in huis om haar horizon verder te verbreden. 

Bij de familie Tazelaar valt de appel niet ver van de boom. Janine en Carin runnen De Appelaere samen met hun vader – en grondlegger - Henk. “Wat voor ons spreekt, is dat wij geen hype-merk zijn. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen en een heldere visie hebben we met ons bedrijf voet aan wal gezet”, vertelt Janine Tazelaar.
 
Een unieke receptuur
Geen enkel ander fruitsap kent dezelfde unieke samenstelling als het 100% natuurlijk appelsap, perensap en sinaasappelsap van De Appelaere. De sappen danken hun smaak aan een mix van verschillende appels, peren of sinaasappels. Zo zit het geheim van het appelsap in de uitgekiende combinatie van verschillende, milieubewust geteelde appelrassen. De peren en appelen komen uit Nederland en België, terwijl de sinaasappelen o.a. in Spanje en Florida geplukt worden.
 
Van boom tot in de fles
Niet alleen de samenstelling, maar ook de productie is buitengewoon. De appels worden niet gekoeld en vrijwel meteen na de pluk geperst, om de beste smaak te creëren. Naast die verantwoorde productie maakt de familie Tazelaar ook bewuste keuzes voor de verpakking van haar producten. Het sap zit in recycleerbare glazen flessen, waarbij de natuurlijke vitaminen en mineralen perfect bewaard blijven. Buiten de koelkast kan je het lekkere vruchtensap liefst twee jaar bijhouden, eens geopend moet het binnen de zes dagen geconsumeerd worden.
 
De Appelaere bestaat intussen eenentwintig jaar en wordt tot ver buiten de Nederlandse grens gewaardeerd. Nadat ze Nederland veroverden, volgden België en Denemarken al snel. Nu tracht het kleine bedrijf uit Zeeland ook succes te oogsten in Engeland, Spanje, Portugal, Scandinavië en het Midden-Oosten, omdat de smaak daar ook consumenten weet te bekoren. Er is tenslotte veel vraag naar gezonde, duurzame sappen van hoge kwaliteit.

Wil je de producten zelf een keertje proeven, aarzel niet om ons te contacteren voor productsamples.

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen