Maak je interieur ‘summerproof’ met Sofacompany

Maak je interieur ‘summerproof’ met Sofacompany

Design workshop met Anne-Catherine van CloClo in de Antwerpse showroom op 19 mei!

Het seizoen van de flipflops, hangmatten en cocktails is bijna aangebroken. Hoog tijd dus om je interieur 'summerproof' te maken! Dankzij de handige tips van Anne-Catherine Gerets van CloClo hoef je gelukkig geen compleet nieuwe inboedel aan te schaffen om toch 'on trend' te zijn. Met slechts enkele accessoires zoals een tapijtje of wat airplants in je wanddecoratie creëer je een instant ‘season style switch’. En zo hou je genoeg centjes over voor de belangrijkste zaken tijdens de zomer: terrasjes, festivals en reizen! 
 

 

Het Deense meubelmerk Sofacompany en Anne-Catherine Gerets, interieurblogger en auteur van het boek ‘Insta Interieur’ geven - speciaal als voorsmaakje voor hun workshop - een aantal stylingtips om je huis om te toveren tot een zomers stekje:
 

1. Integreer planten in je interieur. Ben je helemaal gek van groen? Zet gerust een plant op het verlengde van je sofa of dagbed. 
https://be.sofacompany.com/meubels/zetels/daybeds-bench/hadley-daybed-left-lulu-charcoal-walnut-stained-legs

 

2. Switch eens van tapijt. Ga voor een gedurfd lavendelkleurig exemplaar en haal een mix van de Scandinavische en Provence stijl in huis. 
https://be.sofacompany.com/meubels/block-rug-frosted-lavender-140x200cm

 

3. Ook met de pootjes van je sofa kan je spelen. Zet gerust eens een ander pootje onder je bank. Een instant stijlswitch!  
https://be.sofacompany.com/accessoires/meubelaccessoires/meubelpoten/leg-type-a-17cm-oak-4-pcs

 

4. Voeg een andere kleur kussens toe. In combinatie met het koele lavendelkleurige vloerkleed past dit grijze kussen perfect. Een hedendaagse zomerse touch!  
https://be.sofacompany.com/accessoires/decoratie/kussens/posh-pillow-velour-steel-grey-50x50

 

5. Think out of the box! Hang enkele luchtige epifyten tussen je muurdecoratie en geniet van de Deense jungle vibes. 
https://be.sofacompany.com/meubels/hayes-wall-decoration-brass
 

Wil je graag meer deco-inspiratie? Kom dan zeker naar de GRATIS Sofacompany workshop van CloClo in de Antwerpse showroom op zaterdag 19 mei. Anne-Catherine geeft je verschillende stylingtips en leert je hoe je in no time een “insta interieur” kan creëren. Om 14u verwelkomt Sofacompany je van harte op deze namiddag vol designinspiratie, bruikbare tips voor interieurontwerp bij je thuis, styling en nog veel meer….Zitplaatsen zijn beperkt dus meld je op tijd aan via: https://www.facebook.com/events/378838165932335/ !!


Programma voor de namiddag:

14.00 - 15.00 uur: Welkom met een hapje & een drankje

15.00 - 16.00 uur: Workshop door Anne-Catherine

16.00 - 17.00 uur: Vraag het de expert : Anne-Catherine geeft je concrete tips voor het oplossen van interieuruitdagingen in je huis. Neem foto's, materialen, dromen of lay-outs voor haar mee om je het beste te helpen.

 

Datum: 19 mei 2018

Adres: Sofacompany, Mechelsesteenweg 6, 2000 Antwerpen

OPMERKING: Meld je aan voor het Event via Facebook van Sofacompanybe of mail naar antwerpen@sofacompany.com. Zitplaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je stoel zo snel mogelijk reserveert!

In onze mediagalerij vind je zowel sfeerfoto's als productfoto's van de collecties. 


Laat me gerust weten als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!

Groetjes,

Elke

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Global Image PR

Global Image PR
Kipdorp 49
2000 Antwerpen