Furnified brengt de natuur in huis met biofilisch design 

NIEUW: 'StoneSkin' collectie

De nieuwste pareltjes van Belgisch designmerk Furnified zijn een moderne en eigentijdse toevoeging aan je interieur. Gekarakteriseerd door hun stenen, bijna klei houdende look, lijken de StoneSkin tafels wel gecreëerd door Moeder Natuur zelf. Een bewuste keuze want ‘biofilisch design’ is de sleutel tot een gezonde woonomgeving. Door de connectie met de natuur, voelen we ons beter en minder gestrest. ​
Ontdek de StoneSkin collectie: BEELDMATERIAAL (packshots & sfeerbeelden).

StoneSkin of MicroSkin

Duurzaam, stijlvol én streelzacht. Ondanks hun robuuste uitstraling, hebben de gloednieuwe StoneSkin tafels van Furnified een gladde finish. Dit egale effect bekomt men door te schilderen en zorgt voor een gevoel van luxe en comfort. Wie eerder houdt van schakeringen en organische oneffenheden, kiest beter voor een design in MicroSkin (een cementtechniek afgewerkt met 9 lagen). StoneSkin heeft een minder intensieve productietijd maar met beide materialen beschik je over een tafel waaraan echt geleefd kan worden (denk: rode wijn, stiften kindertekeningen,...). Bovendien ogen beide materialen even tijdloos en elegant.

Biophilic: bye, bye stress

Naast de focus op tijdloze esthetiek wil Furnified met de nieuwe StoneSkin collectie de relatie tussen mens en natuur designmatig benaderen.

“We leven en werken meestal in stedelijke omgevingen waardoor veel tijd doorbrengen in de natuur er vaak niet in zit. Toch voelen de meeste mensen zich het beste wanneer ze in de natuur zijn. Het verwerken van natuurlijke elementen in je interieur, heeft dan ook een positieve impact op ons welzijnsgevoel. Met biofilisch design wordt die band tussen mens en natuur versterkt”, legt Furnified-designer Dimitri De Vocht uit.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat omgevingen met biofilisch design, leiden tot minder stress, beter waarnemingsvermogen en een positievere gemoedstoestand. Planten, daglicht, vogelgeluiden maar ook meubels met organische vormen en natuur geïnspireerde kleuren of materialen zijn hierbij essentieel. Klaar om buiten naar binnen te halen? 

StoneSkin collectie: Vannes salontafel
StoneSkin collectie: Vannes salontafel

Assortiment StoneSkin

De StoneSkin collectie bestaat momenteel uit 6 tafels waarvan 3 eettafels, 1 salontafel en 2 bijzettafels:

 • Ada bijzettafels met een nieuwe organische vorm die Furnified niet eerder in de collectie had.
 • Vannes salontafel met organische vorm en een breedte van 70 cm.
 • Vannes eettafel met dezelfde organische vorm als de salontafel en een lengte van 220 cm.
 • Obi eettafel met ronde vorm en een een diameter van 140 cm.
 • Dena eettafel met ovale vorm, ronde poot en een lengte van 220 cm.

Verschil StoneSkin & MicroSkin

MicroSkin

 • Duurzaam en uitermate bestendig tegen vlekken
 • Waterdichte oppervlak
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Afwerking met 9 lagen MicroSkin (hardheid van natuursteen)

StoneSkin

 • Duurzaam en uitermate bestendig tegen vlekken
 • Waterdichte oppervlak
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geschilderd eindproduct
StoneSkin collectie: Obi eettafel
StoneSkin collectie: Obi eettafel

NOOT: Ter lancering van de StoneSkin collectie, loopt momenteel een korting van 5% op de tafels.

Ontdek hier het BEELDMATERIAAL van de StoneSkin collectie!


Wil je meer info over het merk Furnified? Ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

Elke Hadermann

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

[email protected]

www.globalimage.be