Best of both worlds: de nieuwe “For the love of spring” collectie van Sofacompany

Voor nostalgiejagers met nood aan modern leefcomfort

De nieuwe lentecollectie van Deens Interieurmerk Sofacompany is een ode aan de klassieke stiel van het meubelmaken en het vakmanschap dat hiermee gepaard gaat. "For The Love of Spring" staat voor degelijke en gebruiksvriendelijke stukken vervaardigd uit natuurlijke materialen, aangepast aan het leefcomfort van onze generatie(s). Denk donkere, aardse kleuren zoals kastanjebruin en mosgroen. Tinten die de tand des tijds doorstaan en niet onderhevig zijn aan seizoensgebonden kleurentrends. Niet alleen liefde voor de lente dus, maar ook voor de natuur in al haar gedaantes. De nieuwe collectie is online verkrijgbaar vanaf vrijdag 13 april!



Best of both worlds: zo kan je de nieuwe collectie van online interieurwinkel Sofacompany best omschrijven.
Enerzijds is het een “throwback” naar de golden jaren vijftig en zestig aka de gloriedagen van het interieurdesign waar vele iconische stuks hun oorsprong kennen. Anderzijds zijn de noden van de moderne mens niet dezelfde gebleven. Sofacompany biedt met haar nieuwe “For The Love Of Spring” -collectie soelaas voor nostalgiejagers die tegelijk ook genieten van het moderne leefcomfort. 


Bruin en groen in al hun (donkere) tinten spelen de hoofdrol in deze collectie. Niet meteen spring friendly hoor ik jullie denken? Authenticiteit is dan ook niet onderhevig aan seizoensgebonden kleurentrends. Het tijdloze karakter van de vormgeving en het materiaalgebruik overstijgen als het ware de typische seizoentrends. Zo heeft de Cloe bijvoorbeeld de look & feel van een poef, maar is eigenlijk een salontafel. Door de contrasterende ontmoeting van het glasoppervlak met de zachte zetelstof , krijgt het meubel een geheel andere uitstraling: simpel maar toch spannend en sensueel. Dat geldt meteen ook voor de ganse collectie!


In onze mediagalerij vind je zowel sfeerfoto's als productfoto's van deze (en andere) collectie(s). 


Laat me gerust weten als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!

Groetjes,

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

[email protected]

www.globalimage.be