Belgisch luxe handtassenmerk vestigt zich in hartje Brussel 

Britt Van Driessche lederwaren lanceert eerste winkel én nieuwe collectie 

Na een debuutcollectie die in een mum van tijd was uitverkocht, opent luxe lederwarenmerk Britt Van Driessche op 23 november een eerste winkel in Brussel. Daarnaast presenteert de Belgische ontwerpster een gloednieuwe 100% handgemaakte collectie in gekorreld rundsleder. Contrasterende, fluorescerende stiksels en een mix van mat & metallic leder worden naadloos gerijmd met een tijdloze esthetiek waardoor deze statement handtassen matchen met elke outfit.

BEELDMATERIAAL: ontdek hier high-res lifestyle beelden & packshots.

NIEUW - Clara
NIEUW - Clara

Van successtory tot stabiele speler in luxe lederwaren

Al meteen sinds de oprichting van het luxemerk eind 2022, gaan de Belgische designertassen als warme broodjes over de toonbank. Zo drong een vast verkooppunt zich al snel op. Na de showroom in Knokke volgt binnenkort dan ook de opening van de eerste ‘Britt Van Driessche luxe lederwaren' winkel. In de inspirerende setting van de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen - vlakbij de Grote Markt in Brussel - kan je persoonlijk advies vragen tijdens het ontdekken van de nieuwe collectie. Je mag je verwachten aan twee extra modellen (Clara & Lucia) én een gloednieuwe kleur (Dusk) als uitbreiding op het bestaande assortiment. ​
Wil je zeker een luxe handtas uit de nieuwe collectie bemachtigen? Plaats dan begin oktober al een pre-order op de webshop!

Sac m’as tu vu: magenta als magnetische blikvanger 

Designer Britt Van Driessche laat zich voor haar ontwerpen inspireren door de weerspiegeling van de zon. Met de nieuwe ‘Dusk’ tint verwijst ze naar het rijkelijke kleurenpallet dat je kan bewonderen wanneer de zon net verdwijnt achter de horizon.

“Ik heb dit felle roze bewust toegevoegd aan de nieuwe collectie omdat het een krachtige, royale kleur is die dynamiek en levensenergie uitstraalt. Net als de andere kleuren van mijn handtassen, is het de ideale tint om iemands unieke persoonlijkheid te weerspiegelen. Het is een hybride toon die de balans tussen warm en koel presenteert. Net zoals iemands karakter is het complex en genuanceerd”, legt Britt Van Driessche uit. 
NIEUW - Lucia
NIEUW - Lucia

Lang leve Lucia: de tijdloze shopper 

Het simplistische design van een shopper met rechthoekige vorm en lange handvatten is tijdloos en één van de meest geliefkoosde fashion-accessoires. Kortom, een model dat niet langer kon ontbreken in de collectie. De Lucia tas is een unieke all-in-one bag, die je een positieve en krachtige uitstraling geeft.

“Door de invouwbare vleugels van de tas en het uitneembare lederen pochette, kan je de look en functionaliteit aanpassen aan je silhouet en stijl. Het is een stevige, gebruiksvriendelijke tas die met al zijn ruimte ideaal is voor een dagje strand, een winkelnamiddag of een uitstap met de kinderen. En ‘s avonds neem je Lucia gewoon mee op restaurant voor een nonchalant fashion statement”, aldus Van Driessche.

Belgisch design x Italiaans vakmanschap

Met minutieuze aandacht voor ieder detail creëert designer Britt Van Driessche zelf het prototype voor elk van haar ontwerpen. Pas wanneer deze geperfectioneerd is, gaat een gespecialiseerd luxe-atelier in Italië ermee aan de slag. Elke tas is 100% handgemaakt, beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen en is volledig vervaardigd uit gekorreld rundsleder. Zo draag je de zon jarenlang met je mee. Je kan ieder item apart dragen maar ook met elkaar combineren, bijvoorbeeld als indeling van je grotere tas. Zo heb je je essentials altijd bij jou. ​

Geef me gerust een seintje als je graag meer info wil, interesse hebt in een interview of items wil uitlenen voor een productie of fotoshoot.

Groetjes,

Elke

 

STAY TUNED for our PRESS INVITE - 23/11/2023 ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

- - ​ GRAND OPENING LUXE LEDERWAREN BRITT VAN DRIESSCHE @BRUSSELS - -

ADRES: Galerie de la Reine 22, 1000 Brussel

Elke Hadermann

Elke Hadermann

PR strategist, Global Image PR

 
Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

info@globalimage.be

www.globalimage.be