Belgisch designer lanceert luxe lederwarenmerk

Handtassen Britt Van Driessche #happytocarry

Na een internationale carrière van meer dan 10 jaar voor een luxe lederhuis, brengt Britt Van Driessche een Belgisch handtassen - en lederwarenmerk uit onder eigen naam. “Ik kan me geen betere start van de dag inbeelden dan één met een stralende zon”, vertelt de ontwerpster. Het is dan ook geen toeval dat Van Driessche zich voor deze 100% handgemaakte collectie van gekorreld rundsleder liet inspireren door de unieke weerspiegelingen van het zonlicht. Ieder item is beschikbaar in 3 sprekende kleuren, die elk op hun beurt een positief aspect van je persoonlijkheid belichten. Zo neem je de zon dagelijks mee op je pad.

Check de webshop of ontdek dit uniek luxe lederwarenmerk in de showroom in Knokke-Heist. 
Bekijk en download hier alle packshots en lifestylebeelden.


Van commercieel naar creatief talent 
Zowel in binnen- als buitenland vervulde Britt Van Driessche tal van commerciële functies voor één van 's werelds meest gerenommeerde luxe lederwarenhuizen. Toen het ook op creatief vlak begon te kriebelen, specialiseerde de Antwerpse ontwerpster zich in handtassen design en leder bewerking. "Ik heb altijd al enorm veel bewondering gehad voor het vakmanschap in de ateliers van mijn toenmalige werkgever. Die liefde voor het ambacht wilde ik ook zelf tot uiting brengen in mijn eigen creaties. Het is fascinerend om ideeën en schetsen om te zetten naar patronen maar ook het snijden van het leder of het assembleren van een handtas, hebben me enorm doen groeien als designer", vertelt Britt Van Driessche.

Weerspiegeling van het zonlicht 
Het resultaat is een 100% handgemaakte collectie die bestaat uit vier verschillende modellen. Elk handtas is beschikbaar in drie kleuren, geïnspireerd op de diverse weerspiegelingen van het zonlicht. “Op dagen dat de zon schijnt, loopt alles vlotter, is iedereen vrolijker en positiever. Mijn doel is dan ook om je met deze kleurrijke handtassen de zon dagelijks te laten meenemen op je pad”, aldus Van Driessche. 

Bepaal zelf wat je uitstraalt: empowerment, passie of creativiteit
Elk design geeft je een krachtige, positieve uitstraling maar als je bewust een bepaald aspect van jouw persoonlijkheid wil uitlichten, dan kies je zorgvuldig jouw favoriet uit het kleurengamma: 

1) Sunrise - De zon verlicht...
De gele kleur staat symbool voor het verlichtende aspect van de zon. Het biedt je helderheid & identiteit om zo je stralende zelf te 'empoweren'.
Ella - € 875
Helena - € 545
Helena BB - € 495
Stella - € 195

2) Sunset - De zon verwarmt...
De koraal tint is geïnspireerd op de warmte van de zonnestralen en biedt je passie & plezier. Een zinneprikkelende kleur waardoor je helemaal klaar bent om de dag te plukken en te schitteren.
Ella - € 875
Helena - € 545
Helena BB - € 495
Stella - € 195

3) Moonlight - De zon, weerspiegeld in de maan, verbindt...
De turquoise kleur staat voor het verbindende aspect van de zon met de maan. Het biedt creativiteit & vernieuwing om je te laten stralen en zelf je toekomst te bepalen. 
Ella - € 875
Helena - € 545
Helena BB - € 495
Stella - € 195

Luxe leder en statement details 
Elk handtas is volledig vervaardigd uit zacht, gekorreld rundsleder waardoor het aanvoelt als een tweede huid én beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dankzij de unieke combinatie van mat & metallic leder is het jouw ideale soulmate gedurende de hele dag en avond. De contrasterende fluorescerende stiksels en glanzende afwerking aan de zijkant geven de handtassen een echte statement look. Bovendien kan je deze Belgische pareltjes apart dragen of gebruiken als indeling van een grotere tas. Op die manier heb je altijd en overal de juiste handtas mee.

Praktisch
De collectie is vanaf nu beschikbaar op de webshop en in de showroom:
Showroom Britt Van Driessche
Elizabetlaan 247
8301 Knokke-Heist

Je kan elk weekend - op afspraak! - in de showroom terecht op zaterdag van 10-18u en op zondagochtend van 10-13u. Een vrijblijvende afspraak maken kan via +32 (0)465 032 032 of via britt@brittvandriessche.com. 

Geef gerust een seintje als je nog vragen hebt, extra beeldmateriaal zoekt, interesse hebt in een interview of items zou willen gebruiken voor een samenwerking of productie (fotoshoot, modespecial, product placement tv-programma,..)

Groetjes,

Elke

 

Britt_GiF_Wit.mp4

MP4 - 13 Mb

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

info@globalimage.be

www.globalimage.be