Pastel paradijs: maak je favoriete buitenplekje ‘summerproof’

Passie voor pastel naturel

Droom je al van die heerlijke, lange zomeravonden in de tuin of op het balkon? Logisch dat het met de huidige temperaturen al begint te kriebelen… Hoog tijd dus om jouw buitenplekje klaar te stomen met Nordic Living: combineer zachte pasteltinten met natuurlijke materialen voor die sublieme Scandinavische ‘summerlook’! 

Pastel x naturel

Hoewel we poedertinten al een paar jaar in het interieur zien, is het nog steeds een blijvertje. Pastel staat fris en vrolijk, maar zorgt tegelijkertijd voor een rustige sfeer. Een mooie balans dus. Laat de grenzen met je interieur vervagen en hul je terras in zachte pasteltinten en natuurlijke materialen. Voeg nog wat pastel toe. En uiteraard een beetje pastel als toetje. In de Belgische webshop van Nordic Living vind je een overvloed aan 'pastel pareltjes' en deco-spulletjes gemaakt van natuurlijke materialen zoals rotan, zeegrassen en riet.

Summerparty

Hang een paar lampionnen in de takken van een boom, een lantaarn in een hoekje en een bijpassend kussen in je luie stoel: zo simpel is het om je eigen tuintje om te toveren in een zomerparadijs. Bij zonsondergang steek je alvast een paar kaarsjes aan in je lantaarn, zet je enkele waxinelichthouders op tafel (een paar met kaarsje aan en een paar met mini vetplantjes of cactusjes erin) of plant je een setje fakkels in het zand zodat je beachparty kan beginnen. 
 

Beeldmateriaal vind je hier:
http://nordic-living.globalimage.be/media

Als je nog meer info nodig hebt, spulletjes wil uitlenen voor een fotoshoot of interieurvragen hebt voor Nordic Living eigenares Mascha Beekmans, geef me dan zeker een seintje!
 

Groetjes,

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Global Image PR

GLOBAL IMAGE IS EEN EXPERT IN PUBLIC RELATIONS & INFLUENCER MARKETING VOOR LIFESTYLE- EN INTERIEURMERKEN. WE ONTWERPEN PR-STRATEGIEËN OP MAAT WAARDOOR JOUW BEDRIJF MAXIMALE AANDACHT KRIJGT IN DE RELEVANTE MEDIA. ZO MAAK JE ÉCHT IMPACT BIJ JOUW DOELPUBLIEK.

WIL JIJ OOK EEN POSITIEF MERKIMAGO CREËREN EN MEER VISIBILITEIT GENEREREN BIJ (POTENTIËLE) KLANTEN? WIL JIJ JE MERK GELOOFWAARDIGHEID VERHOGEN OF WIL JE EENMALIG EEN BEPAALDE BOODSCHAP LANCEREN NAAR PERS EN INFLUENCERS? WIJ HEBBEN EEN PASSEND ANTWOORD OP ELK PR-VRAAGSTUK.
 

ONTDEK MEER OP ONZE WEBSITE.

Contact

de Bosschaertlei 84 2620 Hemiksem

+32 485 44 59 48

[email protected]

www.globalimage.be